SOCIAL MEDIA

COM  UTILITZEM LES XARXES SOCIALS PER LA TEVA MARCA?


Les xarxes socials s'han convertit en una part integral de la nostra vida quotidiana, de manera que també és imprescindible crear una estratègia sòlida de xarxes socials per al vostre negoci. S'ha convertit en una de les principals maneres d'arribar als clients, crear consciència de marca i fer créixer una presència en línia que normalment ajuda a impactar en els resultats.

ELS NOSTRES SERVEIS

SOCIAL_MEDIA_LACREARTIVA2_edited.jpg

PER QUÈ LA TEVA EMPRESA NECESSITA LES XARXES SOCIALS?

Les xarxes socials atrauen clients, ajuden a recopilar comentaris valuosos i generen lleialtat i confiança. Moltes enquestes revelen que els clients solen consultar les empreses a les plataformes de xarxes socials abans de decidir si els compren o no.

Ajuda a crear una imatge de la marca, els seus valors i com funcionen; normalment, la gent ara busca marques amb les quals es puguin relacionar i alinear-se, amb un 71% dels consumidors que tenen una experiència positiva amb una marca a les xarxes socials, recomanant-los als seus amics i familiars. Les xarxes socials poden ajudar a oferir als clients potencials aquest nivell de coneixement.

Estar present és igual a atenció i aquesta atenció és igual a vendes. Les xarxes socials creen una bretxa entre l'interès inicial i la finalització d'una transacció, ajudant a dirigir el trànsit a un lloc web desitjat i afavorir la creació d'una relació.

Tampoc no coneix límits, la qual cosa ajuda a augmentar l'abast potencial també als mercats internacionals. En resum, augmenta l'exposició global a escala global.

QUÈ FEM?

GESTIÓ DE LES XARXES SOCIALS
Com a part dels nostres serveis de gestió de xarxes socials, us representarem a vosaltres i a la vostra empresa a través de diversos canals socials per convertir-vos en l'única veu de la vostra marca. Ens centrarem a desenvolupar, guiar i supervisar la vostra presència general per millorar la consciència i compartir el missatge a tot arreu, però, sobretot, a les persones adequades. Mireu-ho com un creixement de les xarxes socials.

Com a community managers, ens comprometem a estar al dia de les últimes tendències, rumors i tecnologies digitals de les xarxes socials, així com predir tendències futures. Tenim el dit al pols, tant a nivell personal com professional, per mantenir-nos connectats amb tot el món del màrqueting.

ELS NOSTRES SERVEIS

Impulsarem el creixement orgànic de les vostres xarxes socials a Instagram, TikTok, Linkedin i Facebook. Ho farem aprofundint en el vostre públic, els vostres coneixements i les vostres dades per entendre realment amb què interaccionaran i amb què es relacionaran.

Gestionarem tot per tu, des de la creació de contingut, fins a la publicació, fins a la presentació d'informes i fins i tot la participació amb la teva comunitat mitjançant missatges directes i gestió de comentaris

Un cop establert això, desenvoluparem un calendari de contingut a mida amb moltes oportunitats per testar-lo, creativitat i missatgeria per optimitzar i fer créixer contínuament el vostre seguiment, implicació i impacte.

ACONSEGUIR MÉS VENDES AMB EL MÀRQUETING A LES XARXES SOCIALS

La creació de perfils de xarxes socials sòlids pot ajudar a generar un augment de les vendes.

Mitjançant un enfocament multicanal, els resultats poden ser significativament més alts que si no hi hagués presència aaquestes plataformes.

La creARTiva Market pot ajudar a fer-ho possible, utilitzant alguns o tots els elements que s'enumeren a continuació.

Per organitzar campanyes de xarxes socials perfectament equilibrades, és clau considerar primer quins resultats voldríeu obtindre i, després, descobrir quina campanya de màrqueting us pot ajudar a aconseguir-ho.

SOCIAL_MEDIA_LACREARTIVA3.png

CREACIÓ DE CONTINGUT

Crear contingut per crear una biblioteca de recursos sòlida és un actiu valuós per a qualsevol empresa. La generació de material captivador per utilitzar-lo a diverses plataformes de xarxes socials ajuda a construir una estratègia cohesionada, que tendeix a atreure els clients. Podem ajudar a crear contingut orgànic, a més de crear el contingut existent i augmentar-ne l'eficàcia.

La nostra agència de màrqueting digital genera anuncis creatius i dissenys que conviden a les xarxes socials, a més de curar històries d'IG, publicacions d'Instagram, publicacions de Facebook, publicacions de LinkedIn i vídeos de TikTok. Aquestes poden ser variacions d'un tema similar o alguna cosa completament diferent a cada plataforma, depenent de qui sigui el vostre públic objectiu i què vulguin veure.

També podem crear contingut captivador per a les vostres plataformes, que inclou escriure publicacions, subtítols i imatges multimèdia.

SOCIAL_MEDIA_LACREARTIVA5_edited.jpg

ESTRATÈGIA DE XXSS

En primer lloc, treballem millor mitjançant proves i mètriques. A continuació, aprenem d'aquests resultats per ajudar-nos a preparar la campanya de xarxes socials més eficaç per a vosaltres, el vostre negoci i el vostre pressupost.

Ens centrem a desenvolupar una estratègia amb un transgressora, que mantingui les coses interessants i que no compleixi amb la norma. Utilitzar tecnologia i estratègies innovadores per desenvolupar les millors campanyes de xarxes socials amb l'objectiu d'augmentar la consciència de la marca i la implicació del client, basant-se en marcs sòlids que inclouen matrius de contingut específiques, pilars de contingut i estratègies de tags.

El nostre contingut rellevant crearà una autoritat empresarial en el vostre sector que garantirà que un client potencial tingui la primera impressió correcta a través dels vostres perfils socials.

SERVEIS DE PAGAMENT A LES XARXES SOCIALS

Els anuncis (contingut orgànic) i les publicacions patrocinades (contingut existent que es paga) són dues de les principals maneres d'arribar al vostre públic a través de les xarxes socials. Com a part dels nostres serveis amb la creació d'estratègies de xarxes socials, podem ajudar a gestionar aquesta relació. Estem especialitzats en totes i cadascuna de les plataformes, les seves complexitats, matisos i paràmetres específics que cal complir per garantir els millors resultats.

Tot i que de vegades els anuncis tenen mala reputació, són una manera garantida d'arribar a un públic que va molt més enllà dels vostres seguidors. El vostre consultor de xarxes socials de la creARTiva Market us ajudarà a augmentar el contingut orgànic o a crear anuncis únics. Us ajudarà a desenvolupar una estratègia publicitària sòlida de múltiples capes, donant suport durant el procés creatiu i gestionant l'entrega per provar i aprendre progressivament.

Treballarem estretament amb vosaltres per determinar el públic objectiu de la vostra estratègia de xarxes socials. Donarem una ullada a fons a les estadístiques i les implicacions específiques de les plataformes existents per esbrinar quin públic serà el més eficaç.

Hi ha molts factors dins d'aquest procés de presa de decisions, però és crucial fer-ho bé. Aquests factors inclouen l'edat, el gènere, els interessos, la ubicació, etc. Com més informació puguem extreure de les plataformes existents significa que podem ajudar a crear un enfocament personalitzat amb la nostra estratègia de xarxes socials. Podem perfeccionar els nostres esforços i oferir els millors resultats.

SOCIAL_MEDIA_LACREARTIVA6.png
SOCIAL_MEDIA_LACREARTIVA8.png

PUBLICITAT A TIK TOK

És imprescindible comercialitzar la vostra marca a TikTok. És hora d'aprofitar el creixement viral, la seva plataforma publicitària i la possibilitat de posar el vostre negoci davant de milions de persones.

Per què i com, et preguntes? Aquests són els motius pels quals la publicitat de TikTok és tan eficaç:

1. Utilitzant públics d'interès, personalitzats i semblants, podeu orientar-vos amb més precisió als usuaris adequats amb el contingut correcte, augmentant les vostres possibilitats d'èxit.

2. A l'estudi creatiu de TikTok, trobareu eines per reutilitzar el vostre propi contingut per utilitzar-lo en anuncis.

3. És més probable que els anuncis a TikTok es vegin i sentin que a qualsevol altra plataforma de xarxes socials, gràcies al fet que tothom té el so del telèfon activat, cosa que fa que l'experiència de l'usuari sigui més fascinant.

4. Els efectes de RA, les transicions, els filtres i el text són només algunes de les funcions sofisticades de l'aplicació que podeu emprar.

FACEBOOK & INSTAGRAM

     La publicitat de pagament a les xarxes, és un entorn molt competitiu, però necessari. La vostra empresa pot arribar a gairebé qualsevol client potencial mitjançant la publicitat a les xarxes socials.

Facebook ofereix solucions de publicitat molt orientades per connectar-vos amb més de 2.000 milions d'usuaris actius mensuals. Amb les campanyes d'anuncis de Facebook dissenyades per a cada etapa de l'embut de vendes, podeu convertir l'intenció en acció.


A més a més, tenim Instagram que és una plataforma de publicitat altament visual i atractiva per a la vostra empresa. La combinació de l'extens sistema d'anuncis de Facebook amb les ubicacions natives líders en el mercat d'Instagram augmentaran el ROI i segmentaran el vostre públic fins a un nivell microscòpic incidint directament a  promocionar els vostres productes o serveis a les persones que vulguin saber de vosaltres.

La nostra missió és ajudar les marques a fer quelcom més que només existir mitjançant el desenvolupament de campanyes significatives i continguts publicitaris que expliquin històries, siguin visualment atractius i marquin la diferència en la vida dels vostres clients potencials.

Volem utilitzar el món en línia per fer donar visibilitat i fer escoltar la vostra marca en tots els llocs adequats. En la societat actual, els anuncis de marca i conversió a Facebook i Instagram són extremadament beneficiosos.

Oferim als nostres clients campanyes mensuals, analitzem les dades i perfeccionem els components per maximitzar el rendiment de la campanya.

SOCIAL_MEDIA_LACREARTIVA9_edited.jpg
SOCIAL_MEDIA_LACREARTIVA10_edited.jpg

LINKEDIN

      Amb la publicitat de Google Ads i Facebook dominant el panorama publicitari, la publicitat de LinkedIn sovint es passa per alt.


Tanmateix, si no utilitzeu el lloc de xarxes professionals més popular del món, esteu perdent una gran oportunitat. LinkedIn té més de 400 milions d'usuaris i una àmplia gamma de funcions, és impossible arribar al vostre públic objectiu més directament que amb la combinació de LinkedIn d'orientació demogràfica, publicitat PPC i la capacitat de parlar amb persones del vostre sector. Teniu un guanyador a les vostres mans si combineu això amb el fet que l'audiència de LinkedIn té el doble de poder adquisitiu que l'audiència web mitjana.

Comenceu i apreneu dels errors de la vostra primera campanya abans de fer qualsevol modificació significativa. Els anuncis de LinkedIn poden ser exactament el que necessiteu per expandir la vostra marca!

QUANT EM COSTARÀ PROFESSIONALITZAR LES XARXES SOCIALS DE LA MEVA EMPRESA?

NOU POST
CAP A L'ÈXIT!

Vull un pressupost sense compromís !
arrow&v
arrow&v

Gràcies. Molt aviat t'enviarem una cotització.