SEO

MARKETING_GIRONA.png

QUÈ ÉS EL SEO?

SEO són les sigles de Search Engine Optimization. En anglès senzill, es tracta de fer que un lloc web sembli atractiu per a Google i, per tant, que Google col·loqui el vostre lloc a la seva primera pàgina de cerques. O, encara millor, a les 3 primeres posicions. Tot i que Google sol ser l'objectiu principal de les agències i consultors de SEO, hi ha altres motors de cerca. Aquests inclouen Bing, Yahoo, o AOL. Però Google a Europa n'és el més important.

ELS NOSTRES SERVEIS

seo_girona_la_creartiva.png

COM FUNCIONA?

Igual que qualsevol altra optimització, el SEO pot tenir èxit de moltes maneres, fent que un lloc web compleixi tants dels requisits diversos (i sovint desconeguts) del propi motor de cerca. Aquests inclouen: (però no es limiten a)

Un lloc web ràpid


Estar ple de contingut útil escrit per experts


Oferint contingut que respongui a la pregunta de la cerca de Google


Tenir enllaços d'entrada rellevants que mostren a Google que el lloc té "autoritat" en un nínxol determinat.

En complir aquests requisits i mantenir-se un pas per davant de la competència, un lloc web arriba a la cobejada posició número 1 a Google.

PER QUÈ ÉS TAN IMPORTANT UTILITZAR UNA AGÈNCIA DE SEO?

Si pregunteu a qualsevol venedor, us dirà que fer que els clients coneguin el vostre producte, serveis o marca fent publicitat és car.
Això ja ho sabem, els anuncis costen diners.
A més, els mitjans tradicionals acostumant a ser intangibles a l'hora de poder-ne mesurar els resultats.
A més, les normes a voltant de la publicitat cada cop són més restrictives.
Però amb la creARTiva com la vostra agència de SEO a Girona, el trànsit esdevé més amable cap al vostre web. Per què? Perquè aconseguir que un web posicioni a la primera pàgina de Google dins el seu sector sense anuncis de pagament és un signe de confiança i experiència.
Penseu que això és com tindre una botiga en plè carrer de Gràcia a BCN. Segur que inspira més confiança que haver de dirigir als vostres clients cap a un carrer fosc.... oi que sí?
Però a diferència de botigues físiques, aquí estem parlant de què el món és el vostre carrer a l'univers SEO. El vostre lloc pot ser visitat per qualsevol persona, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc

Per desglossar-lo realment i indicar exactament com és de valuós estar a la part superior dels resultats de SEO, cal tenir en compte tres coses:

       La primera pàgina de les llistes orgàniques de Google rep el 90% de les cerques en línia


        Els cinc primers llocs web de la primera pàgina de Google rebent el 40% d'aquest trànsit


    El primer resultat rep almenys el 30% de qualsevol trànsit orgànic potencial


Per exemple, diguem que la vostra marca es troba a la primera pàgina de la pàgina de resultats del motor de cerca de Google (també coneguda com la SERP) amb una paraula clau que aporta cinc contactes nous al mes. Si cada contacte val 3.000 €, això són 15.000 € al mes sense que es gastin diners en un anunci flash de Youtube. Aquí teniu més coses per pensar: quan intenteu descobrir alguna cosa en un motor de cerca, amb quina freqüència aneu a la segona pàgina? Els vostres clients potencials respondran exactament de la mateixa manera.

SON EL NÚMERO 1 A GOOGLE


Segons explica la història: el millor lloc per amagar un cadàver és a la segona pàgina de Google. Així que ens assegurem que els llocs web dels nostres clients estiguin plens de vida a les primeres posicions dels cercadors.

TRÀNSIT  ORGÀNIC QUE ATRAU CLIENTS


Hi ha dos tipus de trànsit orgànic: un que fa mal i un que fa mal als clients que paguen. Fem això últim i fem que els nostres clients obtinguin trànsit que genera diners.

CONTINGUT QUE PRODUEIX CONVERSIONS


Quin tipus d'empresa de SEO seríem si el nostre contingut no fos a l'alçada. Tot el contingut de les pàgines web que millorem està escrit pels nostres experts nadius en SEO.

NOMÉS FEM "MÉS PRÀCTIQUES SEO"


No fem SEO de "fumata" negre només per veure un creixement ràpid. Treballem perquè les webs tinguin un creixement a llarg termini, escalable i sostenible.

OFERIM UN ENFOCAMENT MIXT


No ens centrem tan sols en els aspectes tècnics de les webs. Entenem que aquesta feina forma part d'un mix de màrqueting global i com han de funcionar altres tàctiques de màrqueting digital juntament amb el SEO. Treballem conjuntament en estreta col·laboració amb influents, diaris i mitjans de comunicació a fi d'augmentar la vostra presència en línia.

marqueting_girona_lacreartiva.png

PER QUÈ ELS NOSTRES CLIENTS DE SEO A CATALUNYA ENS FAN CONFIANÇA?

EL NOSTRE PROCEDIMENT SEO


En primer lloc, realitzem una auditoria de SEO. Hem de veure què hi ha sota l'estora per saber exactament què cal millorar o substituir. A continuació, fem una recerca exhaustiva de paraules clau, fent una mirada llarga i detinguda al vostre mercat i als competidors per identificar les que us faran guanyar diners.

A continuació, completem una anàlisi crucial dels competidors. No és un ús valuós del temps per reinventar la roda, així que aprofitem el nostre temps per millorar-lo. Veurem què estan fent els teus competidors i ens proposarem fer-ho millor.

Aleshores, es tracta de l'optimització a la pàgina i fora de la pàgina. Primer creem contingut òptim per garantir que el lloc compleixi tots els requisits estrictes de Google. Al mateix temps, ens comprometem a crear enllaços d'entrada que moguin l'agulla a favor vostre i augmenten l'autoritat del vostre lloc web.

ELS NOSTRES SERVEIS SEO

LOCAL SEO

Hi ha empreses que volen ser el gall que mana en un galliner petit però lucratiu. Per exemple, una empresa molt especialitzada de robòtica a Girona. Tenen un nombre reduït de clients, però amb un retorn de l'inversió substancial.

SEO ON WEB

Aconseguim que el motor del lloc web funcioni sense problemes. El disseny del lloc web podria tenir una bona qualificació, però el mal funcionament intern del SEO evitarà que flueixi el trànsit orgànic i enviarà l'inspector de Google a la direcció contrària.

SEO OFF WEB

MÀRQUETING DE CONTINGUTS

Escrivim contingut que converteix, orienta paraules clau d'alt valor i elimina la competència. Tot això ho fem amb consultors qualificats de SEO que utilitzen Ahrefs i Surferseo.

Els enllaços d'entrada són el combustible que impulsa el lloc web a la classificació. Dissenyem i implementem una campanya de backlink que funcioni.

ANALÍTICA WEB

MÀRQUETING EN XARXES SOCIALS

S'utilitzen una sèrie d'eines web per analitzar, mesurar i prendre decisions que compleixin els KPI del vostre negoci.

El bessó genial de SEO. Sense les xarxes socials, el SEO seria un atleta d'una sola cama en una marató.

I QUANT DE TEMPS TRIGARÉ A ARRIBAR
AL NÚMERO #1?

DE FET, AIXÒ NO HO SAP NINGÚ...

Depèn de múltiples factors, com ara l'edat del vostre lloc, el nivell de competència a la primera pàgina, si aquests competidors utilitzen experts en SEO, el nombre d'enllaços d'entrada que es necessiten, si els resultats de la cerca s'omplen amb anuncis de Google i molt més.

Hem treballat amb clients que han aconseguit els resultats del cercador que volen en menys de 3 mesos. D'altres han trigat més d'un any perquè la campanya de SEO doni els seus fruits. El que cal recordar, com hem comentat anteriorment, és arribar a un nivell de creixement sostenible.

Descrivim els resultats que hauríem de veure en cada fita i avaluem l'èxit del procés d'optimització. Ho fem construint un pla accionable, amb KPIs trimestrals que s'acorden al principi, que ajudi a mantenir la nostra activitat en la direcció correcta i estableixi expectatives per als nostres clients.

VOLS QUE ET FEM UNA AUDITORIA DE SEO GRATUÏTA?

Doncs va, això constitueix la base de la nostra primera reunió de SEO. Un SEO gratuït perquè
la consulta és la nostra manera de demostrar el valor dels nostres serveis que oferim com a
agència de màrqueting digital.

AMICS QUE ENS HAN ACOMPANYAT

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom