PR

RELACIONS_PUBLIQUES_CREARTIVA_edited.jpg

QUÈ ÉS PR I PERQUÈ HO NECESSITO?

Les relacions públiques digitals són una estratègia de màrqueting en línia que transmet el missatge desitjat d'una empresa o marca a la seva població objectiva.

ELS NOSTRES SERVEIS

COM  POT AJUDAR A FER VOLAR LA TEVA MARCA LA CREARTIVA MARKET?

A La creARTiva Market, influïm en la posició d'una marca a Google i en com es presenta i es veu la seva imatge en línia.

Creem una llista de contactes personalitzada i els utilitzem a les nostres comunicacions per garantir que productes o serveis específics arribin a les persones adequades. Aquest servei es tradueix en un alt ROI per als nostres clients.

L'equip fa servir un enfocament polifacètic amb els nostres clients combinant les habilitats de tot l'staff de l'agència per donar suport a la divulgació de relacions públiques. Usem les habilitats i els coneixements de tota l'agència digital per augmentar l'exposició al web i a les xarxes socials.


La nostre experiència en comunicació ens permet de tindre una comprensió profundament arrelada de com funcionen les relacions públiques junt amb altres canals per donar suport amb èxit a les vostres activitats de màrqueting.

 

Establim relacions sòlides amb editors, periodistes, emissores, podcasters d'arreu, això dona com a resultat un fons de comerç virtual molt important, que protegim amb recel.

Ens relacionem estretament amb aquesta base de dades de contactes per proporcionar contingut perspicaç per a diversos tipus de mitjans, que cobreix tots els sectors que pugueu imaginar.

ELS SERVEIS QUE OFERIM

Relacions públiques
Per actuar com a oficina de premsa i agència de comunicació per a tu i la teva marca

Redacció de blogs corporatius
Es publiquen al lloc web de la vostra empresa per obtenir el trànsit que voleu i donar als vostres clients existents més informació sobre qui sou i què feu.

Producte PR
Per anunciar noves i interessants innovacions de la vostra empresa.

PR inversor
Per descobrir les persones adequades del sector per iniciar converses i generar interès pel vostre negoci

Creació de notes de premsa
Per compartir i promocionar notícies utilitzant peces d'estil de lideratge de pensament i estudi de casos

Creació de textos captivadors del lloc web
Per donar suport a la vostra estratègia general de desenvolupament web i SEO

Esdeveniments PR
Per difondre i donar a conèixer un esdeveniment concret, impulsant la gent a registrar el seu interès i assistir/comprar

Màrqueting d'influencers
Per reforçar la vostra activitat de relacions públiques i donar suport a la vostra estratègia creativa.

Per descomptat, ens atrevim a dir-te que si
I és que nosaltres sabem el valor de tindre'n una. Amb la contractació de la nostra agència de relacions públiques amb seu a Girona, us podreu centrar en un altre procés del vostre negoci que requereixi més la vostra atenció, deixant a les nostres mans el coneixement i la presència de la vostra marca.

És avantatjós tenir en compte quant de temps estalviareu invertint en una agència de relacions públiques que us ajudi a compartir notícies, enllaçar amb els mitjans de comunicació i assegurar la cobertura als llocs que importen.

Pretenem consolidar-nos com a part ampliada del vostre equip. Conèixer el vostre servei o producte i què ha fet que la vostra empresa sigui un èxit.

Gràcies a la nostra passió per la col·laboració, ens voldríem convertir en ambaixadors de la vostra marca i, amb el nostre repertori de relacions públiques, podem ajudar que la teva marca i les teves campanyes assoleixin nous nivells.

RELACIONS_PUBLIQUES_CREARTIVA2_edited.jpg

VAL LA PENA UNA AGÈNCIA DE PR?