AGÈNCIA DE MARQUETING DIGITAL A GIRONA

BENVINGUTS AL PRESENT DEL FUTUR

            La creARTiva és transgressió.


És un pensament basat en anàlisi de dades, és innovació 3.0 i revolució en gestió de mitjans digitals.
La creARTiva és avançar cap a un futur present.
Sobretot, La creARTiva està impulsada per la passió.
Es tracta d'un equip amb diferents actors, cadascun amb un rol específic i molt professionals capaços de construir i expressar els valors de la marca i guiar els processos de transformació digital.
Pensem i desenvolupem idees que prosperen en tots els canals, sense por de ser mesurats per l'eficàcia de cada campanya.
Experimentareu poder treballar amb nosaltres d'una manera nova: junts, en temps real, a través de processos de cocreació contínua i experimentalment orientats cap als objectius empresarials i la comunicació.

CIUTADANS DEL MON AMB PROXIMITAT

          Ens agrada voltar, cercar noves tendències i ser allà on és la notícia. Però estem convençuts que on més podem ajudar és al nostre territori. Per això ens considerem un producte de proximitat, el que et parla de tu a tu. Perquè som fills d'aquesta terra i en coneixem la seva idiosincràsia i la seva gent. Ens limitem a aplicar allò del que en som coneixedors.

 

VOLEU VINDRE AMB NOSALTRES?

ORGULLOSOS D'ANAR SEMPRE

Disseny sense títol (1)_edited.png

Des de 2005 creiem en un model d'agència inclusiva, on importa qui ets, què pots fer i si pots fer-ho millor que ningú. Ens centrem molt en el nostre talent: triem el nostre equip amb cura i creem un ecosistema de treball ideal al seu voltant. Només així cada individu pot expressar-se al màxim, deixar-se influenciar pels altres i treballar junts, tenint en compte les diferències de cadascú.

El 90% de les nostres idees es basen en dades_

Si no estem ocupats creant campanyes de comunicació, és perquè hi estem mesurant els resultats. Els revisem contínuament per millorar el rendiment de cada missatge i portar-lo més enllà dels límits de tots els mitjans

Tan VOLÀTIL, tan AFERRAT


Les millors idees no s'aturen mai: traspassen les fronteres entre un tipus de mitjà i un altre, envaeixen totes les plataformes, inunden les xarxes socials. Per crear, gestionar i controlar aquesta força sense precedents, necessites el millor talent. Quin talent és aquest? Bé, el nostre, és clar¡

Més que social: amable

Girona o Barcelona? Tu decideixes on vols conèixe'ns
 

olives, patates, cerveseta

i t'esperem amb

, un concepte d'agència diferent