ESTRATÈGIA

Aquest és el nostre punt de partida. Per tot. 
Analitzem l'escenari, la marca, els públics objectius, els competidors i cada element de context rellevant. Analitzem tots i cadascun dels components de l'experiència del client. Sempre intentem fer una pregunta més, buscant respostes a les dades. No oblidem cap matís del vostre negoci i estem disposats a discutir fins i tot aquells que semblen certeses. No perdem de vista els vostres objectius comercials i de comunicació. Sempre.

#PERSPECTIVA DEL CONSUMIDOR

#ANÀLISI DE SENTIMENTS
#ESTRATÈGIA DE COMUNICACIÓ
#ESTRATÈGIADIGITAL
#ESTRATÈGIA DE LES XARXES SOCIALS

POSICIONAMENT DE MARCA

CREATIVITAT

Ser creatiu avui és el poder de les idees en contextos fragmentats i amb lògiques que trenquen tots els paradigmes. Creiem que les dades, la creativitat i la tecnologia han de coexistir per crear espurnes memorables, records de marca i resultats empresarials. Si busqueu la creativitat com a fi en si mateix, no som nosaltres.

#ADV CREATIVITAT
#CAMPANYA
#CAMPANYA MÀRQUETING SOCIAL
# DISSENY WEB
#PRODUCCIÓ DE CONTINGUT
#CONTACTES

BRANDING

INNOVACIÓ I TECNOLOGÍA

La tecnologia no és només codi, desenvolupament i plataformes.
Sí, sabem com ajudar-vos a triar el context tecnològic adequat per assolir els vostres objectius. Però, sobretot, volem viatjar amb vosaltres en nous viatges de transformació digital i noves maneres d'implicar els grups d'interès, els empleats i els clients. Innovar està al nostre ADN. Prepara't!

#CONSULTORA D'INNOVACIÓ
#ESTRATÈGIA DE DADES
#DESENVOLUPAMENT MÒBIL
#DESENVOLUPAMENT WEB
#CONSULTORA #CRM
#INNOVACIÓ OBERTA

RELACIONS AMB MITJANS
INFLUENCERS I ESDEVENIMENTS

Envia els missatges adequats, tria i dialoga amb els ambaixadors més rellevants, construeix relacions duradores amb aquells que encarnen els valors de la teva marca, trenca les barreres entre les experiències físiques i digitals. Som productors de contingut, també gràcies a La creARTiva Market Events, el nostre estudi de producció propi.

#INFLUENCER MÀRQUETING
#RELACIONS AMB MITJANS
#CORPORATIU
#COMUNICACIÓ
#MARCA PERSONAL
# GESTIÓ DE CRISI
#GESTIÓ D'ESDEVENIMENTS I EXPERIÈNCIES

MITJANS, MESURA & OPTIMITZACIÓ

Tenim obsessió amb les dades. Mesurem cada acció, controlem el rendiment de cada campanya: de veritat i sense acrituds, treballant cap als indicadors clau de rendiment més difícils. El màrqueting de cerca és un component vital en la nostra estratègia de posicionament, així com la gestió transparent dels mitjans de pagament. Competències integrades per a sectors transversals, i per descomptat resultats mesurables.

#CERCADOR MÀRQUETING
#COMPRA I PLANIFICACIÓ DE MITJANS
#PUBLICITAT DIGITAL
#MÀRQUETING DE CONVERSIÓ
#ANÀLISI DE RENDIMENT
#ANALÍTICA DE DADES