OPEN ROOM

COMERCIAL 3.0

Un comercial que estarà les 24 hores del día treballant per la teva empresa, marca o producte. La millor automatització en Google Adwords i Facebook ADS perquè les campanyes de màrqueting que programem siguin efectives.

BRANDED_CONTENT_LACREARTIVA.png
ESTRATÈGIA DIGITAL & BRANDED CONTENT

La base de la conversa amb l'usuari és el branded content, que consisteix a generar continguts de valor al voltant d'una marca que permetin connectar-la amb els clients potencials.

És el core de l'estratègia inbound marketing; fer que sigui l'usuari el que trobi la marca i no que aquesta el busqui desesperadament.​La clau és posicionar-vos perquè us vegin més i millor.

Ho aconseguim creant campanyes de comunicació i de publicitat en línia que cridin l'atenció del públic objectiu i planificant bé els continguts perquè siguin fàcilment consumibles pels usuaris que ens interessen.

BRANDING & DESIGN

A partir de la teva idea, desenvolupem la suma de totes i cadascuna de les sensacions, percepcions i experiències que té una persona arran del contacte amb una marca, els seus productes i serveis.

El complicat és fer-ho fàcil

events_lacreartivamarket.png
EVENT CONSULTING

Proporcionem assessorament independent per a qualsevol organització que estigui pensant en els seus esdeveniments actuals. Us ajudem a trobar les millors maneres de fer que els vostres esdeveniments funcionin d'una manera més eficient, més rendible i amb millors resultats

"Les grans ments discuteixen idees, les ments mitjanes discuteixen esdeveniments, les petites ments discuteixen a la gent" Eleonor Rossewelt